SURYA AMSTERDAM

SURYA AMSTERDAM Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 54 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surya Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2022 om 22:35 De bakjes zijn jammer genoeg kleiner geworden. Zowel voor het eten evengoed als voor de saus. Raita en de mint saus moest heel zuinig eten mint saus bakje was amper gevuld. Dit ben ik niet gewend van jullie. Erg teleurstellend!
12 apr 2022 om 22:33 Eten was echt heeeerlijk, maar lijkt alsof het eten steeds minder word als je afhaalt.
26 mrt 2022 om 21:31 Eten is altijd lekker maar de porties leken wel wat kleiner dan normaal. Ook andere bakjes, jammer want je betaalt er goed geld voor
15 jan 2022 om 21:39 Amazing indian food, the best! Perfect taste, good portions. Not cheap but worth the money
8 jan 2022 om 21:36 Kapot lekker!
17 nov 2021 om 0:55 Altijd lekker en van goede kwaliteit. AANRADER
26 mei 2021 om 21:16 Heerlijk eten!
1 mei 2021 om 21:52 Eten was heerlijk Bezorging goed en vriendelijke bezorger
6 mrt 2021 om 21:43 Het restaurant had aangegeven dat ondanks dat het eten al even klaar stond en op de bezorger werd gewacht dat het nog steeds warm zou zijn. Niet dus! Eten werd koud geleverd, kip doorgegaard en taai. Ben alsnog ergens anders vers en warm eten gaan halen.
3 mrt 2021 om 20:11 Het eten was lekker, alleen ontbrak de tweede naan die we wel hebben besteld en betaald.
17 feb 2021 om 22:05 The chicken was good but lamb and shish kebap was not as good as I used to eat at the restaurant itself. It is my favourite Indian in Amsterdam but delivery food was not the same as what restaurant used to serve :(
16 feb 2021 om 22:57 Lekker gegeten!