SURYA AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 80 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surya Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2024 om 0:50 Snelle bezorging, binnen 25minuten, maar dat mag ook wel voor de bezorgkosten van 5,99€! En het eten was heel lekker en smaakvol! Lekkerder dan de meeste tenten!
5 mei 2024 om 21:53 Het smaakte erg lekker
20 dec 2023 om 22:01 I ordered often from Surya years ago and it’s not as I remembered. Butter chicken is way too sweet and the naan is not fluffy but a flatbread. Samosas are good though. All in all, it’s too expensive for what it is and I won’t order here again.
5 mei 2023 om 20:00 Er zat haar in mijn eten en krijg geen refund heel erg behulpzaam zijn ze niet zeer ontevreden
15 feb 2023 om 20:27 We‘re customers since many years. Prices are increasing which we can understand and are willing to pay for good quality. However the size of the take away portions are so small now that it’s not worth anymore for us to order. Really sad!
14 feb 2023 om 22:38 Het duurde meer dan twee uur voor het eten er was
28 jan 2023 om 8:45 Zou om 18.45 gepland bezorgd moeten zijn maar ze waren 20 min later, jammer
2 dec 2022 om 21:27 Best food and (almost) never disappoints! Quality is back where it was as we’ve had some deliveries previously where the taste was a bit different. Happy to see its again super delicious!
19 nov 2022 om 1:09 Mijn bestelling was niet compleet. Ik had butterchicken besteld en heb alleen rijst gekregen. Gebeld met restaurant en die wees met de vingers naar thuisbezorgd.